Het structureren en ioniseren van water gebeurt in de natuur wanneer water via een waterval of langs een bergwand naar beneden klettert. Door het stromen langs rotsen neemt water energie op en het absorbeert minerale frequenties. Door het structureren en ioniseren van water wordt de lading van watermoleculen omgezet met het resultaat dat water wordt opgesplitst in kleinere eenheden. Hierdoor kan water meer zuurstof, mineralen en voedingsstoffen opnemen. Planten, dieren en mensen profiteren van verhoogde hydratatie en een efficiëntere opname van voedingsstoffen. Hoogenergetisch, sterk zuurstofrijk water remt de groei van ziekteverwekkers en vermindert de pathogene druk. Gestructureerd water is wereldwijd uitgebreid bestudeerd door o.a. Dr. Pollack, auteur van het boek “The Fourth Phase of Water”. FreshWater ioniseert uw water. Met de allernieuwste ionisatie technologie kan mens, dier en plant profiteren van de voordelen van “gestructureerd en actief geïoniseerd water”, een investering die zich binnen een jaar terugbetaald. “Structured” water bevordert de biologische beschikbaarheid van nutriënten en remt tegelijkertijd de pathogene druk.

Ja. Geïoniseerd water wordt opgesplitst in kleinere eenheden zodat water meer zuurstof, maar ook meer voedingsstoffen en mineralen kan opnemen.

  • Geïoniseerd water wordt opgesplitst in kleinere eenheden zodat water meer zuurstof, voedingsstoffen en mineralen kan opnemen
  • Mens, dier en plant kunnen door de kleinere eenheden makkelijker voedingsstoffen en mineralen opnemen
  • Hogere productie en lagere uitval in de agri-sector
  • Water besparend!