Voor uw zwembad / jacuzzi

FreshWater voor uw zwembad of jacuzzi

Met Freshwater profiteer je van al deze voordelen in je jacuzzi of zwembad.

Doordat er geen chloor hoeft te worden toegevoegd in uw jacuzzi of zwembad, profiteert u van zachter water en daarnaast minder virussen en bacteriën. Met Freshwater geniet je van al deze voor- delen in je jacuzzi of zwembad.
Onderhoud bestaat slechts uit het regelmatig toevoegen van een bepaalde hoeveelheid speciaal door ons geselecteerd zeezout, en de normale frequentie van waterwissels

De voordelen

Desinfectie zonder chemicaliën

Nano bubbels zorgen voor een O2 verbinding met pathogen. Hierdoor worden micro- organismen zoals bacteriën, algen en virussen op een natuurlijke manier gedood. Dit zorgt ook direct voor zachter water.

Geen chloor meer nodig

Door gebruik van ionisatie is er geen chloor meer nodig. Dit zwemt en bubbelt prettiger en zorgt voor minder irritatie aan ogen en huid.

Langdurige werking

Ionisatie biedt langdurige bescherming tegen micro- organismen. Dit betekent dat het water langer schoon blijft zonder frequent onderhoud.

Duurzaam

Ionisatie reduceerd het gebruik van chemische desinfectiemiddelen. Hierdoor draagt FreshWater bij aan een duurzamere wereld. Tevens is er minder onderhoud nodig, wat het onderhoud van je jacuzzi of zwembad makkelijker en goedkoper maakt.